flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

22 вересня 2023 року відбулися збори суддів Козятинського міськрайонного суду Вінницької області

27 вересня 2023, 16:11

22 вересня 2023 року відбулися збори суддів Козятинського міськрайонного суду Вінницької області.

Обрано суддю Щербу Надію Леонідівну з числа суддів Козятинського міськрайонного суду Вінницької області суддею, уповноважену здійснювати кримінальне провадження щодо неповнолітніх з 25.09.2023 на строк здійснення нею правосуддя у Козятинському міськрайонному суді Вінницької області , але на строк не більше трьох років.

Обрано суддю Пєтухову Наталю Олександрівну з числа суддів Козятинського міськрайонного суду Вінницької області суддею – спікером цього ж суду з 25.09.2023.

Внесено зміни до Засад використання автоматизованої системи документообігу Козятинського міськрайонного суду Вінницької області, а саме:

пункт 3.3. Розділу 3 викладено в такій редакції:

В Козятинському міськрайонному суді Вінницької області   діє спеціалізація суддів з розгляду кримінальних проваджень щодо неповнолітніх. Суддя,  уповноважена здійснювати кримінальне провадження щодо неповнолітніх – Щерба Н.Л. Слідчими суддями в Козятинському міськрайонному судді  є судді:   Кучерук І.М., Пєтухова Н.О.

В Додаток № 4 до Засад застосування автоматизованої системи документообігу суду для розподілу судових справ між суддями в Козятинському міськрайонному суді Вінницької області в Перелік складу суддів щодо спеціалізації з розгляду цивільних справ додано – Щерба Надія Леонідівна.

Додаток № 6 до Засад застосування автоматизованої системи документообігу суду для розподілу судових справ між суддями в Козятинському міськрайонному суді Вінницької області в Перелік складу суддів щодо спеціалізації з розгляду кримінальних справ додано – Щерба Надія Леонідівна.